Peruuttamisoikeus

 

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa etämyyntiä koskeva sopimus ilmoittamalla peruuttamisesta Fresh Ideas Trade Oy:lle kirjallisesti viimeistään 14 päivän kuluttua tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä vapaamuotoisesti sähköpostiosoitteeseemme [email protected] tai palautettavan tavaran mukana toimitettavalla kirjallisella ilmoituksella. Ilmoituksesta tulee käydä selkeästi ilmi se, että kyseessä on tavaran myyntiä koskevan etämyyntisopimuksen peruuttaminen. Toivomme myös, että mainitset ilmoituksessa peruuttamisen syyn, jotta voimme hyödyntää palautetta palveluja ja tuotevalikoimaa kehittäessämme.
 

Voit avata pakkauksen, tutustua tavaraan ja tarkastaa tavaran toimivuuden (samaan tapaan kuin voisit tehdä myymälässäkin) menettämättä peruuttamisoikeuttasi, mutta palautettavien tavaroiden tulee olla uutta vastaavassa kunnossa ja alkuperäispakkauksessaan. Pyydämme myös, että pakkaat palautettavan tavaran huolellisesti paluumatkaa varten.
 

Jos päätät peruuttaa tilauksen, tavara tulee palauttaa alla mainittuun palautusosoitteeseemme viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.
 

Vastaamme palautuskustannuksista, kun palautat tavaran edullisinta palautustapaa, tai muuta yhdessä sovittua palautustapaa käyttäen. Muussa tapauksessa jää edullisimman palautustavan ja valitun palautustavan kustannusten erotus sinun maksettavaksesi. Ennen palautusta pyydämme sinua ystävällisesti olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] palautustavan sopimiseksi.
 

Ilmoitathan palautuksen yhteydessä etu- ja sukunimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi, jotta voimme palauttaa tavarasta maksamasi hinnan. Palautamme maksamasi hinnan, edullisimman vakiotoimitustavan mukaiset toimituskulut sekä edellä mainitut palautuskulut viipymättä sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tavaran edellyttäen, että se on edellä sanotun mukaisessa kunnossa.


Palautusosoitteemme on:

Fresh Ideas Trade Oy
Marjatantie 15
04230 Kerava
Finland